Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОД ІНТЕГРАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА В ОЦІНЮВАННІ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТИПУ «КАФЕ» = THE METHOD OF THE INTEGRAL INDICATOR IN ASSESSING THE LEVEL OF COMPETITIVENESS OF CAFE

Машта Н.О. та Поліщук О.Ю. та Савченко О.Р. (2022) МЕТОД ІНТЕГРАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА В ОЦІНЮВАННІ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТИПУ «КАФЕ» = THE METHOD OF THE INTEGRAL INDICATOR IN ASSESSING THE LEVEL OF COMPETITIVENESS OF CAFE. Економіка і суспільство, 2022 (39). ISSN 2524-0072

[img]
Перегляд
Текст
Машта Надія Олександрівна.pdf

Завантажити (214kB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена актуальним питанням визначення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Проаналізовано найновіші підходи до оцінювання рівня конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Обґрунтовано необхідність визначення переліку факторів конкурентоспроможності окремо для кожного з типів закладів ресторанного господарства (кафе, бар, ресторан тощо). Адаптовано метод інтегрального показника для визначення рівня конкурентоспроможності такого типу закладів ресторанного господарства, як кафе. Окреслено групи показників конкурентоспроможності кафе, описано особливості їх оцінювання та охарактеризовано вплив оцінюваних показників на загальний рівень конкурентоспроможності.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н. О. Метод інтегрального показника в оцінюванні рівня конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства типу "кафе" / Н. О. Машта, О. Ю. Поліщук, О. Р. Савченко // Економіка і суспільство. - Вип. 39. - 2022.
Ключові слова: конкурентоспроможність, заклад ресторанного господарства, кафе, метод інтегрального показника
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту > 640 Типи комунально-побутових підприємств та домашнє господарство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 23 Бер 2023 08:31
Останні зміни: 23 Бер 2023 08:31
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10983

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу