Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЙ У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ

Кречко М.І. МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ВЕБ-ТЕХНОЛОГІЙ У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ. [Магістерська робота]

[img]
Перегляд
Текст
Кречко М.І._Веб-технології, диплом.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Мета дослідження: проаналізувати методику вивчення веб-технологій у змішаному форматі навчання. Завданнями магістерської роботи є: розглянути принципи та вимоги, переваги та недоліки змішаного навчання з інформатики в старшій школі;проаналізувати особливості навчально хмарного середовища Google Classroom; визначити особливості організації дистанційного навчання в Google Meet.
У магістерській роботі було досліджено, що змішане навчання – це перспективна технологія, яка при сумлінному підході допомагає досягти приголомшливих результатів і вирішити багато проблем очного навчання. З його допомогою можна досягти більшого залучення учнів, включити більше інформації в певні курси, розвинути самостійність дітей, врахувати можливості та бажання різних типів учнів.
Проведено аналіз особливостей організації змішаного навчання у закладах середньої освіти, розглянуто вивчення веб-технологій у старшій школі засобами змішаного навчання. Досліджено засоби організації дистанційного навчання в Google Meet. Розроблено курс «Веб-технології» для учнів старшої школи.

Тип елементу: Магістерська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кречко М. І. Методика вивчення веб-технологій у змішаному форматі : дипломна робота / М. І. Кречко ; наук. керівник Н. С. Павлова ; рец. Н. О. Остапчук, Н. О. Генсіцька-Антонюк. - Рівне, 2022. - 68 с.
Ключові слова: освітнє середовище, змішане навчання, Веб-технології, Google Classroom, Google Meet
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 13 Квіт 2023 09:46
Останні зміни: 13 Квіт 2023 09:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11098

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу