Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОД ПРОЄКТІВ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНИХ ІНТЕРЕСІВ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

Жирун О.А. та Синьчук О.М. (2022) МЕТОД ПРОЄКТІВ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНИХ ІНТЕРЕСІВ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ. Професійний розвиток педагога, 2022. с. 38-39.

[img]
Перегляд
Текст
Жирун О.А., Синьчук О.М..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Проєктна діяльність, як один із засобів розвитку навчально-пізнавальних компетенцій молодших школярів, істотно змінює традиційну побудову системи освіти і відіграє основну роль в процесі навчання дітей, в основі якої лежить не підхід, який
стверджує, що джерело формування понять знаходиться не в дитині і що всі поняття пропонуються дитині ззовні і засвоюються їм, а підхід, орієнтований на розвиток, що дає можливість осмислити і оцінити всю важливість природного дорослішання дитини і розвивати її найкращим чином тоді, коли він дійсно захоплений процесом навчання.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Жирун О.А. Метод проєктів як засіб розвитку пізнавальних інтересів учнів початкової школи / О.А. Жирун; наук. керівник О.М. Синьчук // Професійний розвиток педагога: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф., м. Рівне, 28 квіт. 2022 р. - Рівне : РДГУ, 2022. - С. 38-39.
Ключові слова: учні початкової школи, пізнавальні інтереси школярів, метод проєктів.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра педагогіки початкової, інклюзивної та вищої освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 24 Квіт 2023 10:54
Останні зміни: 24 Квіт 2023 13:16
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11117

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу