Бондарчук М.І. та Пляшко О.С. СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ЗАСАДИ ЗАДОВОЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ПОТРЕБ УКРАЇНЦІВ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2022. с. 51-52.
|
Текст
Бондарчук М, І..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Бондарчук М. І. Соціально-економічні засади задоволення харчових потреб українців / М. І. Бондарчук, О. С. Пляшко //Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 25-26 лютого 2022 р. : [тези доп.]. – Рівне : О. Зень, 2022. – С. 51-52. |
Ключові слова: | громадське харчування, задоволення харчових потреб, соціально-економічні засади |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | О. В. Іванчук |
Дата внесення: | 28 Квіт 2023 12:52 |
Останні зміни: | 08 Січ 2024 11:21 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11159 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |