Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДІТЕЙ СЕРЕДНЬОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЯК ТЕОРЕТИЧНА ПРОБЛЕМА

Грищенко О. та Джеджера К.В. (2022) ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДІТЕЙ СЕРЕДНЬОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЯК ТЕОРЕТИЧНА ПРОБЛЕМА. Студентський дайджест, 2022 (Вип.6). с. 30-32.

[img]
Перегляд
Текст
Грищенко О., Джеджера К.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Пріоритетним завданням державної освітньої політики України є збереження і зміцнення здоров’я здобувачів освіти, що актуалізує освітнє завдання з формування їхньої здоров’язбережувальної компетентності. Важливість його виконання спричинена, з одного боку, значущістю збереження людиною здоров’я як суспільної й особистісної цінності, а з іншого – тенденцію до погіршення здоров’я у громадян, у тому числі – в дітей дошкільного віку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Грищенко О. Формування здоровʼязбережувальної компетентності дітей середнього дошкільного віку як теоретична проблема / О. Грищенко, К. В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2022. - Вип. 6. - С. 30-32.
Ключові слова: формування здоровʼязбережувальної компетентності, діти середнього дошкільного віку, теоретична проблема
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 20 Черв 2023 11:03
Останні зміни: 20 Черв 2023 11:03
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11362

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу