Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕАТРАЛЬНО-ІГРОВОЇ ДІЛЬНОСТІ У ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧІНОМУ ПРОСТОРІ

Волощук В. та Ставицька О.Г. (2021) ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕАТРАЛЬНО-ІГРОВОЇ ДІЛЬНОСТІ У ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧІНОМУ ПРОСТОРІ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.4). с. 22-24.

[img]
Перегляд
Текст
Волощук В., Ставицька О.Г..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Дошкільний період є найбільш сензитивним для початку формування творчого сприйняття ситуації, а також вміння застосовувати творчі алгоритми на практиці, то варто використовувати його потенційні можливості. В дошкільному періоді провідною є ігрова діяльність, адже даний вид є найбільш близький природі дитини і тут вона може відчути себе творцем нової реальності. В статті теоретично досліджуються основні підходи до розгляду творчих здібностей дітей дошкільного віку у сучасній педагогічній і психологічній науці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Волощук В. Особливості організації театрально-ігрової діяльності у психолого-педагогічному просторі / В. Волощук; наук. кер. О.Г. Ставицька // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 22-24.
Ключові слова: дошкільний вік, ігри-драматизації, дитячий психолог, театрально-ігрова діяльність, творчі здібності.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 19 Лип 2023 09:35
Останні зміни: 19 Лип 2023 09:35
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11515

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу