Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ДОСЛІДЖЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФЕНОМЕНУ СТРАХУ У СУЧАСНІЙ НАУЦІ

Даниляк К. та Бабак К.В. (2021) ДОСЛІДЖЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФЕНОМЕНУ СТРАХУ У СУЧАСНІЙ НАУЦІ. Студентський дайджест (Вип.3). с. 30-32.

[img]
Перегляд
Текст
Даниляк К., Бабак К.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Феномен страху виступає одночасно як єдине та багатозначне явище, яке має свій особистий механізм початку дії та силу впливу на індивіда. Різноманітність мотивів і багатогранність емоційного прояву страху в різних психологічних сферах людини призводить до термінологічної заплутаності та позначення страху іншими науковими поняттями. Незважаючи на це, треба зауважити, що феномен страху, який визначається різними термінологічними системами і як психічне явище, і як факт свідомої діяльності людини, розглядається як важлива категорія людського існування з моменту його виникнення до сучасності.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Даниляк К. Дослідження психологічних особливостей феномену страху у сучасній науці / К. Даниляк; наук. кер. К.В. Бабак // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 3. - С. 30-32.
Ключові слова: емоційні процеси, психологія страху, особливості психіки.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 12 Вер 2023 09:44
Останні зміни: 12 Вер 2023 09:44
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11675

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу