Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СПЕЦИФІКА ОРГАНІЗАЦІЇ ІВЕНТ-ЗАХОДІВ У РЕГІОНІ: ДОСВІД РІВНЕНЩИНИ

Столяр М. та Виткалов С.В. (2023) СПЕЦИФІКА ОРГАНІЗАЦІЇ ІВЕНТ-ЗАХОДІВ У РЕГІОНІ: ДОСВІД РІВНЕНЩИНИ. Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку, 2023 (Вип.47). с. 151-159. ISSN 2411-1546

[img]
Перегляд
Текст
Столяр М., Виткалов С..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Досліджується соціокультурний ландшафт Рівненської області; розглядаються перспективи та проблеми, пов’язані з івент-менеджментом у регіоні. Висвітлено диверсифікацію культурних, туристичних та освітніх установ і соціокультурних заходів, що сприяють його культурній життєздатності. Дослідження визначає виклики розвитку івент-індустрії в Рівненській області, зокрема інфраструктурні обмеження, обмежені маркетингові зусилля та відсутність державної підтримки. Підкреслюється значний потенціал Рівненщини у популяризації соціально-культурного менеджменту та туризму. Вирішуючи проблеми інфраструктури, збільшуючи маркетингові зусилля та посилюючи державну підтримку, регіон може максимізувати переваги заходів, сприяючи сталому економічному зростанню та процвітаючому культурному середовищу. Наголошується на можливостях та перешкодах в управлінні подіями в регіоні, пропонуючи ідеї для зацікавлених сторін галузі, що сприяють розвитку культурного та туристичного секторів Рівненської області.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Столяр М. Специфіка організації івент-заходів у регіоні: досвід Рівненщини / М. Столяр, С. Виткалов // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку : наук. зб. - Рівне: РДГУ, 2023. - Вип. 46. - С. 151-159.
Ключові слова: Рівненська область, соціокультурний менеджмент, івент-менеджмент, туризм, культурна спадщина, розвиток інфраструктури.
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 008 Цивілізація. Культура. Прогрес
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 79 Видовищні мистецтва. Розваги. Ігри. Спорт
Підрозділи: Художньо-педагогічний факультет > Кафедра івент-індустрій, культурології та музеєзнавства
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 08 Січ 2024 11:36
Останні зміни: 08 Січ 2024 11:36
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12238

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу