Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПАРАДИГМА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ У СФЕРІ СПОРТУ

Ярмощук О.О. (2023) ПАРАДИГМА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ У СФЕРІ СПОРТУ. Природнича освіта та наука, 2023 (Вип.1). с. 32-37. ISSN 2786-9113 (Online) ISSN 2786-9105 (Print)

[img]
Перегляд
Текст
Ярмощук О.О..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

У статті розкривається актуальне питання застосування різних сучасних засобів, які сприяють швидкому перебігу процесів відновлення. Це допоможе у підготовці спортсмена і підвищуватиме ефективність тренувань.
У роботі проаналізовані інновації у сфері спорту: інвентар, спортивна екіпіровка, системи моніторингу, які повинні допомогти відстежувати фізичний стан і успіхи спортсменів під час тренувань і відновлення. Зокрема, акцентовано увагу на системах відеоаналітики та моніторингу фізичного стану, які застосовуються у спорті. На підставі звітів цих систем можна здійснювати оперативний контроль тренувального процесу, отримувати інформацію, яка дозволяє розробити рівень управлінських рішень під час підготовки спортсмена.
У статті підтверджено дані, що раціональне використання сучасних методів і засобів відновлення є важливим для ефективності тренувальних програм, попередженням перетренованості, створення оптимального часу відпочинку після фізичних вправ, що своєю чергою впливатиме на поліпшення підготовки спортсмена та досягнення високого результату.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ярмощук О. О. Парадигма технологічних інновацій у сфері спорту / О. О. Ярмощук // Природнича освіта та наука. - 2023. - Вип. 1. - С. 32-37.
Ключові слова: Інновації, спорт, Firstbeat, Catapult, Dartfish
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 005 Управління. Менеджмент > 005.5 Адміністративне управління. Керівництво > 005.59 Рішення проблеми. Виявлення та усунення недоліків. Доведення до кінця > 005.591 Регулювання. Модифікація. Перегляд, ревізія > 005.591.6 Модернізація. Автоматизація. Інновація
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 79 Видовищні мистецтва. Розваги. Ігри. Спорт > 796 Спорт. Ігри. Фізичні вправи
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і практики фізичної культури і спорту
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 09 Січ 2024 10:25
Останні зміни: 09 Січ 2024 10:26
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12251

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу