Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕЖИВАННЯ САМОТНОСТІ В ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ

Котляр О. та Петренко О.Б. (2023) ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕЖИВАННЯ САМОТНОСТІ В ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 66-68.

[img]
Перегляд
Текст
Котляр О., Петренко О.Б..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Юність – це період в житті людини, який з одного боку ставить остаточну крапку на дитинстві, а з іншого боку стає підготовкою та зрештою початком дорослого життя. В цьому віці, зазвичай, відбувається формування саме тих індивідуальних особливостей, які і будуть визначати та маніфестувати особистість в подальшому житті. Відбуваються процеси усвідомленої сепарації від родини, в якій народилася, зростала та виховувалася людина. Спостерігається сформованість психічних процесів та їх адаптація до нових умов дорослого життя. Стан самотності, який переживається в юнацькому віці, негативно впливає на комунікативні здібності особистості. Мета дослідження – виявити психологічні особливості переживання почуття самотності в юнацькому віці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Котляр О. Психологічні особливості переживання самотності в юнацькому віці / О. Котляр; наук. кер. О.Б. Петренко // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 66-68.
Ключові слова: психологія почуттів, переживання, самотність, юнацький вік.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методики виховання
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 13 Лют 2024 10:02
Останні зміни: 13 Лют 2024 10:02
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12591

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу