Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МУЗИКА ЯК ЧИННИК ВПЛИВУ НА ПСИХІЧНИЙ СТАН ОСОБИСТОСТІ

Тарасюк Л. та Назарець Л.М. (2023) МУЗИКА ЯК ЧИННИК ВПЛИВУ НА ПСИХІЧНИЙ СТАН ОСОБИСТОСТІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 115-118.

[img]
Перегляд
Текст
Тарасюк Л., Назарець Л.М..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Сьогодні існує безліч молодіжних музичних напрямків, кожен з яких має своїх прихильників. Музичні уподобання, як невід’ємна частина естетичних, психологічних, світоглядних, життєво-стильових переваг і установок, відіграють вирішальну роль у формуванні духовного обличчя молодого покоління. Часте прослуховування музики, безумовно, позначається на особистості молодої людини. Психічні стани, в свою чергу, виступають в «якості будівельного матеріалу» для формування особистості. Вони можуть позитивно впливати на виконувану діяльність, на процес спілкування, а можуть і дезорганізовувати їх. Психічний стан - це своєрідне накопичення психоенергії. Мета дослідження: проаналізувати вплив різних стилів музики на психічний стан особистості.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Тарасюк Л. Музика як чинник впливу на психічний стан особистості / Л. Тарасюк; наук. кер. Л.М. Назарець // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 115-118.
Ключові слова: психічні стани, вплив музики, формування особистості, психічне здоров’я людини.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Лют 2024 13:09
Останні зміни: 20 Лют 2024 13:09
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12662

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу