Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВА СФЕРА РЕГІОНУ: ПОШУК НОВИХ ФОРМ ІСНУВАННЯ

Виткалов С.В. (2015) КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВА СФЕРА РЕГІОНУ: ПОШУК НОВИХ ФОРМ ІСНУВАННЯ. Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2015 (№1). с. 34-37.

[img]
Перегляд
Текст
Виткалов Сергій Володимирович.pdf

Завантажити (264kB) | Перегляд

Анотація

На підставі аналізу різноманітної спеціальної літератури, друкованої переважно в Росії та частково в Україні, розглядаються можливі підходи до розуміння сутності культурно-дозвіллєвої діяльності в сучасних умовах. Аналізується проблемне поле регіональної культурної практики і можливі шляхи виходу з кризи, зокрема йдеться про можливі форми співпраці бізнесових структур і керівництва сферою культури в регіоні. Акцентується увага на найбільш вдалих формах проведення культурно-дозвіллєвих практик на Рівненщині, організованих методичними службами краю. Представлено також характеристики найбільш ефективних форм організації культурно-дозвіллєвої діяльності в Україні, показано найбільш проблемні точки дотику бізнесу і культурно-дозвіллєвої сфери. Наголошується на провідних тенденціях розвитку цієї діяльності і можливих формах її використання в сучасних умовах. Аналізується фестивальний рух як сучасна форма культурного обслуговування населення, найбільш доречна у докорінно змінених соціально-економічних умовах.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Виткалов С.В. Культурно-дозвіллєва сфера регіону: пошук нових форм існування / С.В.Виткалов // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2015. - №1. - С. 34-37.
Ключові слова: культурно-рекреаційна діяльність, регіональна практика, наукові дослідження, культурні пам’ятки, тенденції розвитку культурної практики, оригінальні види регіональної культурної діяльності.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 379.8 Дозвілля
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт
Підрозділи: Художньо-педагогічний факультет > Кафедра івент-індустрій, культурології та музеєзнавства
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 15 Квіт 2024 08:16
Останні зміни: 15 Квіт 2024 08:16
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13049

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу