Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ У КОНТЕКСТІ МОРАЛЬНОГО ТА ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

Павелків Р.В. та Корчакова Н.В. (2019) ОСОБЛИВОСТІ У КОНТЕКСТІ МОРАЛЬНОГО ТА ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ. Інше. Центр учбової літератури.

[img] Текст
Павелків Р.В., Корчакова Н.В._Особистість_у_контексті_Монографія_2019.pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

Моральність особистості неможлива без усвідомлення і прийняття концепту «гідність». У книзі розкривається сутність цієї моральної цінності, її розвиток та врахування у процесі соціальної взаємодії. Окрема інформаційна лінія у контексті морального становлення особистості присвячена аналізу конструктивно-деструктивного впливу молодіжного субкультурального простору на особистісний розвиток у період підліткового віку. Проблематика особистісного становлення у процесі професійної життєдіяльності подана через ідеї розвитку психологічної культури вчителя як особи, що стоїть у витоків духовного розвитку майбутніх поколінь. У книзі піднімаються питання щодо сучасних проблем зайнятості та наслідків, які вони породжують; обговорюються особливості особистісних трансформацій під впливом професійного функціонування. Для обговорення виокремлюються питання розвитку соціального інтелекту як предиктора успішної реалізації завдань соціальної взаємодії у процесі професійної педагогічної діяльності; висвітлюються питання нових стратегій фасилітативної взаємодії у професійній діяльності вчителя.

Тип елементу: Монографія (Інше)
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Особистість у контексті морального та професійного зростання : монографія / за ред. Р.В.Павелківа, Н.В.Корчакової. – Київ : «Центр учбової літератури», 2019. – 192 с.
Ключові слова: особистість, професійне зростання, моральне зростання
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 12 Черв 2024 12:28
Останні зміни: 12 Черв 2024 12:28
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13705

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу