Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

АРБІТРАЖ ТРАФІКУ У ТРАНСКОРДОННОМУ МАРКЕТИНГУ

Олексієвець Т.І. та Стрільчук Р.М. (2024) АРБІТРАЖ ТРАФІКУ У ТРАНСКОРДОННОМУ МАРКЕТИНГУ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2024. с. 195-198.

[img] Текст
Олексієвець Т.І., Стрільчук Р.М..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

Транскордонний маркетинг та арбітраж трафіку — це дві стратегії, які можуть ефективно використовуватися в онлайн-бізнесі для просування товарів і послуг через кордони країн та для залучення аудиторії з різних географічних регіонів.Транскордонний маркетинг означає рекламу і просування продуктів чи послуг за межами власної країни. Це може включати різні стратегії, такі як адаптація маркетингових кампаній до культурних особливостей різних країн, міжнародні SEO, соціальний медіа маркетинг і т.д.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Олексієвець Т.І. Арбітраж трафіку у транскордонному маркетингу / Т.І. Олексієвець, Р.М. Стрільчук // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 лют. 2024 р. : [тези доп.]. – Рівне : О. Зень, 2024. – С. 195-198.
Ключові слова: афілійований маркетинг, транскордонний мапкетинг, арбітраж трафіку.
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 005 Управління. Менеджмент
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 03 Лип 2024 08:50
Останні зміни: 03 Лип 2024 08:50
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13869

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу