Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СТРАТЕГІЧНІ КОМУНІКАЦІЇ В ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА

Пелех О.Б. та Юськів Б.М. (2024) СТРАТЕГІЧНІ КОМУНІКАЦІЇ В ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2024. с. 261-265.

[img] Текст
Пелех О.Б., Юськів Б.М..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

У сучасному світі стратегічні комунікації (СК) у сфері культури та мистецтва відіграють важливу роль. Зростання культурної обізнаності та розширення доступу до мистецьких та культурних подій роблять стратегічні комунікації ключовим інструментом взаємодії між гравцями галузі. Сьогодні велика увага приділяється не лише самим творчим продуктам, а й їх сприйняттю та розумінню громадськістю. СК в культурній сфері допомагають підвищити обізнаність громадськості щодо важливості культурних подій, розвитку та збереження національної спадщини, а також сприяють взаєморозумінню між творцями та споживачами культурних продуктів. У світлі стрімкого розвитку технологій та зміни соціокультурних тенденцій важливо вивчати та впроваджувати ефективні методи комунікації, які дозволять підтримувати та розвивати культурні ініціативи, а також формувати активну спільноту, зацікавлену в культурному обміні та співпраці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Пелех О.Б. Стратегічні комунікації в галузі культури і мистецтва / О.Б. Пелех, Б.М. Юськів // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 лют. 2024 р. : [тези доп.]. – Рівне : О. Зень, 2024. – С. 261-265.
Ключові слова: культура і мистецтво, стратегічні комунікації.
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 007 Діяльність і організація. Загальна теорія комунікацій і управління (кібернетика). "Соціальна інженерія"
0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 008 Цивілізація. Культура. Прогрес
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 03 Лип 2024 09:07
Останні зміни: 03 Лип 2024 09:07
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13870

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу