Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СТРИБОК У МИНУЛЕ: ПОСТТРАВМАТИЧНИЙ СТРЕСОВИЙ РОЗЛАД

Демчук О.О. та Лазарчук В.В. (2024) СТРИБОК У МИНУЛЕ: ПОСТТРАВМАТИЧНИЙ СТРЕСОВИЙ РОЗЛАД. Current challenges of science and education, 2024. с. 184-187.

[img] Текст
Демчук О., Лазарчук В.В..pdf

Завантажити (6MB)

Анотація

Стрибок у минуле може вказувати на те, що людина, яка має ПТСР, постійно переживає або «перескакує» у своє минуле, знову і знову переживаючи травматичні події або їх наслідки, незважаючи на те, що вони сталися у минулому. Люди з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) можуть досвідчувати різні відчуття, які можуть бути дуже важкими і впливати на їх щоденне функціонування. Підтримка з боку родини, друзів та співробітників може бути важливою для тих, хто стикається з ПТСР. Розуміння та підтримка з боку оточуючих можуть сприяти полегшенню тягот симптомів та поліпшенню результатів лікування.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Демчук О.О. Стрибок у минуле: посттравматичний стресовй розлад / О.О. Демчук, В.В. Лазарчук // Current challenges of science and education : The 7th International scientific and practical conference (March 11-13, 2024) MDPC Publishing. - Berlin, Germany. - 2024. - Р. 184-187.
Ключові слова: ПТСР (посттравматичний стресовий розлад), психотерапія.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 08 Лип 2024 10:00
Останні зміни: 08 Лип 2024 10:00
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13902

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу