Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ФОРМИ РОБОТИ З КНИЖКОЮ У ПЕДАГОГІЧНІЙ СПАДЩИНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Меркулова С.Ю. (2020) ФОРМИ РОБОТИ З КНИЖКОЮ У ПЕДАГОГІЧНІЙ СПАДЩИНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО. Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Ідеї Василя Сухомлинського крізь призму сучасних освітніх практик: набутий досвід і перспективи, 2020. с. 97-103.

[img] Текст
Меркулова С.Ю..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

Метою сучасної національної школи, в першу чергу, є виховання високорозвинених, глибоко моральних, соціально активних громадян нашої країни, для яких навички та готовність до навчання повинні стати постійними рисами особистості. Акцентується увага на такому важливому елементі початкової школи, як розвиток інтересу учнів до книг, міцні навички читання та вдосконалення здатності дитини самостійно вибирати книгу. У сучасних умовах, коли підростаюче покоління потребує вищого рівня освіти та загальної культури, книга має велике та неперехідне значення.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Меркулова С.Ю. Форми роботи з книжкою у педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського / С.Ю.Меркулова // Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Ідеї Василя Сухомлинського крізь призму сучасних освітніх практик: набутий досвід і перспективи : електрон. зб. матеріалів XXVIІ Всеукр. пед. інтернет-читань Рівне, 2020. - С. 97-103.
Ключові слова: В.Сухомлинський, робота з книжкою
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методики виховання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 08 Лип 2024 09:44
Останні зміни: 08 Лип 2024 09:44
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13903

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу