Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ ЯК ГЛОБАЛЬНА ПРОБЛЕМА

Стасюк М.П. та Велесик Т.А. (2024) ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ ЯК ГЛОБАЛЬНА ПРОБЛЕМА. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2024. с. 57-58.

[img] Текст
Стасюк М.П., Велесик Т.А..pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

Торгівля людьми стала однією з найпоширеніших та найбільш прибуткових форм злочинності у світі. Це комплексна міжнародна проблема, яка поширюється на всі континенти та перетинає кордони країн. Згідно з даними Міжнародної організації праці, до 25 мільйонів осіб щорічно потрапляють під вплив торгівлі людьми, з них понад 5 мільйонів. За даними Державного департаменту США, тільки в Азії до 30% з 40 мільйонів загальної кількості жертв торгівлі людьми є дітьми. У Африці ситуація також тривожна, особливо в регіонах, де військові конфлікти та політична нестабільність створюють ідеальні умови для поширення цього злочину. Навіть у розвинених країнах, таких як США та країни Європейського Союзу, торгівля людьми залишається серйозною проблемою. Наприклад, за даними Національного центру з боротьби з торгівлею людьми у США, протягом останніх десяти років понад 51000 випадків торгівлі людьми були зафіксовані на їхній території. На жаль, більшість випадків залишається непоміченою та непокараною.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Стасюк М. П. Торгівля людьми як глобальна проблема / М.П.Стасюк, Т.А.Велесик // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали XVІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих учених. - Рівне : РВВ РДГУ. 2024. - С. 57-58.
Ключові слова: торгівля людьми, глобальна проблема
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці
3 Суспільні науки > 36 Забезпечення духовних і матеріальних життєвих потреб > 369 Соціальне страхування
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 12 Лип 2024 09:54
Останні зміни: 12 Лип 2024 09:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13978

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу