Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РЕГУЛЯТИВНІ МЕХАНІЗМИ ВІДПОВІДАЛЬНОЇ АКВАКУЛЬТУРИ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЕКОТУРИЗМУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Коваль В.В. та Міхно І.С. та Дейнега О.В. та Безуглий І.В. та Дейнега І.О. та Удовиченко В.В. (2022) РЕГУЛЯТИВНІ МЕХАНІЗМИ ВІДПОВІДАЛЬНОЇ АКВАКУЛЬТУРИ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЕКОТУРИЗМУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД. Journal of Geology, Geography and Geoecology, 2022 (Вип.31): (2). с. 333-342.

[img] Текст
Регулятивні механізми відповідальної аквакультури....pdf

Завантажити (611kB)

Анотація

У статті проаналізовано сучасний стан галузі виробництва аквакультури та рекреації в Україні, зроблено аналіз щодо проблем галузей, потенціалу та можливих шляхів покращення ситуації. Розглянуті інструменти розвитку виробництва аквакультури на основі інтеграції з екотуризмом, розроблена схема взаємодії галузей та інших суб’єктів господарювання в Україні. Метою написання статті є грунтовний аналіз розвитку відповідальної аквакультури у поєднанні з розвитком екотуризму, що сприяє покращенню економічного, туристичного та природного потенціалу України, впровадженню сталого розвитку та економічному зростанню одночасно з використанням ресурсозберігаючих технологій.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Регулятивні механізми відповідальної аквакультури та сталого розвитку екотуризму територіальних громад / В.В. Коваль, О.В. Дейнега, І.О. Дейнега та ін. // Journal of Geology, Geography and Geoecology. - 2022. - Вип. 31, № 2. - С. 333-342.
Ключові слова: Екотуризм, розвиток територіальних громад, рекреаційні послуги, синергетичний ефект у туризмі, відповідальна аквакультура
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 330 Економіка в цілому
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 16 Лип 2024 09:52
Останні зміни: 16 Лип 2024 09:52
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14023

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу