Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГА

Камінська О.В. (2017) СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГА. Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ, 2017 (Вип.1). с. 55-63.

[img] Текст
Стаття - Камінська О. В.pdf

Завантажити (602kB)

Анотація

У статті розкрито сутність поняття «професійна компетентність», визначено умови та засоби, що дозволять педагогу зростати у професійному плані та підвищувати ефективність своєї діяльності, висвітлено вплив процесу підвищення професійно компетентності на самовдосконалення особистості, обґрунтовано, що соціально-психологічний тренінг є ефективним засобом підвищення професійної компетентності педагога, оскільки участь в ньому дозволяє оптимізувати вміння та навички, необхідні для ефективної педагогічної діяльності, та здійснювати більш глибокий вплив, виробляючи особистісні характеристики, що сприяють професійній самореалізації.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Камінська О. В. Соціально-психологічний тренінг як засіб підвищення професійної компетентності педагога / О. В. Камінська // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ. - 2017. - Вип. 1. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ppog_2017_1_10.
Ключові слова: професійна компетентність, самовдосконалення, самоактуалізація, ефективність, соціально-психологічний тренінг.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 16 Лип 2024 09:38
Останні зміни: 16 Лип 2024 09:38
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14024

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу