Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ

Камінська О.В. (2018) ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ. Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ, 2018 (Вип.2). с. 44-51.

[img] Текст
Камінська О.В. (2).pdf

Завантажити (349kB)

Анотація

В статті здійснено аналіз психолого-педагогічних особливостей навчальної мотивації студентської молоді. Встановлено, що високий рівень мотивації до навчання студентів є передумовою успішного засвоєння ними знань та формування вмінь необхідних для ефективного виконання своїх професійних функцій в майбутньому. Емпіричним шляхом доведено, що в студентів домінує соціальний мотив навчальної діяльності, вираженим також є позиційний мотив, пов’язаний із прагненням зайняти нове становище у взаєминах з оточуючими.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Камінська О. В. Психолого-педагогічні особливості мотивації до навчання студентської молоді / О.В. Камінська // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ: зб. наук. пр. Рівне, 2018. №2 (20). С. 44-51.
Ключові слова: мотивація, мотив, навчальна діяльність, студентська молодь.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 17 Лип 2024 12:03
Останні зміни: 17 Лип 2024 12:03
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14044

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу