Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАРКЕТИНГОВО-ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ АГРАРНОГО БІЗНЕСУ

Дейнега І.О. та Лук’яник М. та Рубель В.М. (2023) ОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАРКЕТИНГОВО-ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ АГРАРНОГО БІЗНЕСУ. Modeling the development of the economic systems, 2023 (№ 4). с. 210-217.

[img] Текст
ОРГАНІЧНА ПРОДУКЦІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАРКЕТИНГОВО-ЗБУТОВОЇ .pdf

Завантажити (254kB)

Анотація

У статті окреслено ринкову актуальність органічного землеробства та його продукції. Продемонстровано динаміку показників розвитку органічного виробництва в областях Західної України. Наведено результати наукових досліджень з питань органічного землеробства та інтерпретовано їх щодо контексту маркетингу. Встановлено, що ринкова ніша «органічне землеробство та її продукція» є дуже перспективною для аграрного бізнесу. Визначено, що такі елементи як «товар» і «комунікація» представлені досить широко і прозоро, є достатня кількість фахівців та економічної інформації для визначення ціни на продукцію. Найменш розкритим аспектом є «збут» продукції органічного землеробства.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дейнега І. Органічна продукція та перспективи маркетингово-збутової діяльності підприємств аграрного бізнесу / І. Дейнега, М. Лук’яник, В. Рубель // Modeling the development of the economic systems. - 2023. - № 4. - С. 210-217.
Ключові слова: Органічна продукція, аграрний бізнес, органічне землеробство, інвестиції, маркетинг, збут
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 19 Лип 2024 06:39
Останні зміни: 19 Лип 2024 06:40
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14049

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу