Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ПОЗИТИВНИХ ТА НЕГАТИВНИХ ЗВИЧОК НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

Боровець О.В. та Романюк В.Л. (2018) ВПЛИВ ПОЗИТИВНИХ ТА НЕГАТИВНИХ ЗВИЧОК НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ. Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ, 2018 (Вип.1). с. 157-162.

[img] Текст
Боровець О. Романюк В.pdf

Завантажити (366kB)

Анотація

В статті досліджено вплив звичок на організм людини, що є важливим аспектом її життя; стосовно здоров'я людини та способу її життя, звички можуть бути корисними і шкідливими. Проведено аналіз корисних звичок, що підвищують працездатність, сприяють фізичному і психічному розвитку особи, зумовлюють її активне довголіття. Обґрунтовано, що чим раніше вони сформувалися, тим міцніше здоров'я людини, тим легше уникнути шкідливих звичок. Показано, що шкідливі звички з'являються в різному віці і чим раніше вони утворюються, тим згубніше діють і тим складніше їх позбутися.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Боровець О.В. Вплив позитивних і негативних звичок на здоров'я людини / О.В. Боровець, В.Л. Романюк // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. пр. - Рівне : Міжнар. економ-гуманіт. ун-т., 2018. - Вип. 1. - С. 157-162.
Ключові слова: здоров’я,організм людини, корисні та шкідливі звички, психічний і фізичний розвиток.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 24 Лип 2024 09:33
Останні зміни: 24 Лип 2024 11:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14104

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу