Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РЕЦЕНЗІЯ НА ДОВІДНИК«ЕНЦИКЛОПЕДІЯ МОЛОДІЖНОЇ РОБОТИ»

Петренко О.Б. (2022) РЕЦЕНЗІЯ НА ДОВІДНИК«ЕНЦИКЛОПЕДІЯ МОЛОДІЖНОЇ РОБОТИ». Соціальна робота та соціальна освіта, 2022: Вип. 2(9). с. 361-365.

[img] Текст
Петренко Оксана_рецензія.pdf

Завантажити (417kB)

Анотація

У сучасному суспільстві молодіжну роботу зазвичай розуміють як інструмент для особистісного розвитку, соціальної інтеграції та активного громадянства молодих людей. Молодіжна робота є «ключовим словом» для всіх видів діяльності соціального, культурного, освітнього або політичного характеру, що робиться разом з молоддю, для молоді та силами самої молоді. Вона належить до сфери освіти поза межами навчального закладу, найчастіше пов’язана з неформальною або інформальною освітою.
«Енциклопедія молодіжної роботи» – довідниково-аналітична праця, у якій висвітлено проблеми теорії, історії та практики молодіжної роботи, молодіжної політики. Підготовка видання здійснювалася відповідно до плану роботи Молодіжного центру «START» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, укладено науково-педагогічними працівниками та аспірантами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Петренко О. Рецензія на довідник "Енциклопедія молодіжної роботи" / О.Петренко // Соціальна робота та соціальна освіта. - 2022. - Вип. 2(9). - С. 361-365.
Ключові слова: молодь, молодіжна політика, молодіжна робота, соціальна робота з молоддю, молодіжний працівник
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методики виховання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 27 Серп 2024 06:17
Останні зміни: 27 Серп 2024 06:17
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14334

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу