Мельник В.Й. (2015) ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ РАДІОНУКЛІДАМИ НА РАДІОАКТИВНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Теоретичні та прикладні аспекти розвитку біологічних наук, 2015. с. 212-218.
|
Текст
Мельник В.Й..pdf Завантажити (6MB) | Перегляд |
Анотація
У роботі проведено аналіз забруднення продуктів харчування цезієм-137 та стронцієм-90 радіоактивно забруднених територій Рівненської області. Встановлено, що основними критичними продуктами, що вносять найбільшу частку в дозу внутрішнього опромінення населення, є молоко, м’ясо, картопля з підсобних господарств та гриби і ягоди з лісу.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Мельник В.Й. Забруднення продуктів харчування радіонуклідами на радіоактивно забруднених територіях Рівненської області / В.Й.Мельник // Теоретичні та прикладні аспекти розвитку біологічних наук : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Рівне, 25 листоп. 2015 р. / відп. ред.: В.Й.Мельник, Н.Б.Грицай. – Рівне : О. Зень, 2015. – С. 212-218. |
Ключові слова: | радіонукліди, забруднення, опромінення, продукти харчування. |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків |
Підрозділи: | Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра природничих наук з методиками навчання |
Користувач, що депонує: | valiko |
Дата внесення: | 14 Квіт 2021 05:45 |
Останні зміни: | 28 Серп 2021 10:55 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6124 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |