ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ РАДІОНУКЛІДАМИ НА РАДІОАКТИВНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Мельник В.Й. (2015) ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ РАДІОНУКЛІДАМИ НА РАДІОАКТИВНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Теоретичні та прикладні аспекти розвитку біологічних наук, 2015. pp. 212-218.

[img]
Preview
Text
Мельник В.Й..pdf

Download (6MB) | Preview

Abstract

У роботі проведено аналіз забруднення продуктів харчування цезієм-137 та стронцієм-90 радіоактивно забруднених територій Рівненської області. Встановлено, що основними критичними продуктами, що вносять найбільшу частку в дозу внутрішнього опромінення населення, є молоко, м’ясо, картопля з підсобних господарств та гриби і ягоди з лісу.

Item Type: Article
Additional Information: Мельник В.Й. Забруднення продуктів харчування радіонуклідами на радіоактивно забруднених територіях Рівненської області / В.Й.Мельник // Теоретичні та прикладні аспекти розвитку біологічних наук : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Рівне, 25 листоп. 2015 р. / відп. ред.: В.Й.Мельник, Н.Б.Грицай. – Рівне : О. Зень, 2015. – С. 212-218.
Uncontrolled Keywords: радіонукліди, забруднення, опромінення, продукти харчування.
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
Divisions: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра природничих наук з методиками навчання
Depositing User: valiko
Date Deposited: 14 Apr 2021 05:45
Last Modified: 28 Aug 2021 10:55
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6124

Actions (login required)

View Item View Item