Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ РАДІОНУКЛІДАМИ НА РАДІОАКТИВНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Мельник В.Й. (2015) ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ РАДІОНУКЛІДАМИ НА РАДІОАКТИВНО ЗАБРУДНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Теоретичні та прикладні аспекти розвитку біологічних наук, 2015. с. 212-218.

[img]
Перегляд
Текст
Мельник В.Й..pdf

Завантажити (6MB) | Перегляд

Анотація

У роботі проведено аналіз забруднення продуктів харчування цезієм-137 та стронцієм-90 радіоактивно забруднених територій Рівненської області. Встановлено, що основними критичними продуктами, що вносять найбільшу частку в дозу внутрішнього опромінення населення, є молоко, м’ясо, картопля з підсобних господарств та гриби і ягоди з лісу.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Мельник В.Й. Забруднення продуктів харчування радіонуклідами на радіоактивно забруднених територіях Рівненської області / В.Й.Мельник // Теоретичні та прикладні аспекти розвитку біологічних наук : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Рівне, 25 листоп. 2015 р. / відп. ред.: В.Й.Мельник, Н.Б.Грицай. – Рівне : О. Зень, 2015. – С. 212-218.
Ключові слова: радіонукліди, забруднення, опромінення, продукти харчування.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра природничих наук з методиками навчання
Користувач, що депонує: valiko
Дата внесення: 14 Квіт 2021 05:45
Останні зміни: 28 Серп 2021 10:55
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6124

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу