Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ФОРМУВАННЯ ЗНАНЬ І ВМІНЬ З ОБРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ ШЛЯХОМ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ

Задерей М.Р. та Кирильчук Ю.В. (2012) ФОРМУВАННЯ ЗНАНЬ І ВМІНЬ З ОБРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ ШЛЯХОМ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2012 (Ч. 1). с. 48-49.

[img]
Перегляд
Текст
Задерей М.Р., Кирильчук Ю.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Задерей М.Р. Формування знань і вмінь з обробки харчових продуктів в учнів 10-11 класів на заняттях з профільного навчання шляхом міжпредметної інтеграції / М.Р.Задерей, Ю.В.Кирильчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали V Міжнар. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. – Рівне, 2012. – С. 48-49.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 21 Квіт 2021 07:25
Останні зміни: 22 Квіт 2021 07:58
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6352

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу