Задерей М.Р. та Кирильчук Ю.В. (2012) ФОРМУВАННЯ ЗНАНЬ І ВМІНЬ З ОБРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ ШЛЯХОМ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2012 (Ч. 1). с. 48-49.
|
Текст
Задерей М.Р., Кирильчук Ю.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Задерей М.Р. Формування знань і вмінь з обробки харчових продуктів в учнів 10-11 класів на заняттях з профільного навчання шляхом міжпредметної інтеграції / М.Р.Задерей, Ю.В.Кирильчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали V Міжнар. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. – Рівне, 2012. – С. 48-49. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк |
Дата внесення: | 21 Квіт 2021 07:25 |
Останні зміни: | 22 Квіт 2021 07:58 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6352 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |