Задерей М.Р. та Кирильчук Ю.В. (2012) ФОРМУВАННЯ ЗНАНЬ І ВМІНЬ З ОБРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ ШЛЯХОМ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2012 (Ч. 1). с. 48-49.
|
Текст
Задерей М.Р., Кирильчук Ю.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
| Тип елементу: | Стаття |
|---|---|
| Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Задерей М.Р. Формування знань і вмінь з обробки харчових продуктів в учнів 10-11 класів на заняттях з профільного навчання шляхом міжпредметної інтеграції / М.Р.Задерей, Ю.В.Кирильчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали V Міжнар. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. – Рівне, 2012. – С. 48-49. |
| Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля |
| Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра технологічної, професійної освіти та цивільної безпеки |
| Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк |
| Дата внесення: | 21 Квіт 2021 07:25 |
| Останні зміни: | 31 Груд 2024 00:01 |
| URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6352 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]() |
Перегляд елементу |



