Дем'янович М.М. та Пелех О.Б. (2014) КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. с. 3-4.
|
Текст
Дем'янович М.М., Пелех О.Б..pdf Завантажити (2MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Дем’янович М.М. Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі / М.М.Дем’янович, О.Б.Пелех // Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями : матеріали І наук.-практ. Інтернет-конф. – Рівне : РДГУ, 2014. – С. 3-4. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, продукція, хлібопекарська галузь |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Людмила Буравкова |
Дата внесення: | 01 Трав 2021 19:33 |
Останні зміни: | 01 Трав 2021 19:33 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6657 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |