Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ

Дем'янович М.М. та Пелех О.Б. (2014) КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. с. 3-4.

[img]
Перегляд
Текст
Дем'янович М.М., Пелех О.Б..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дем’янович М.М. Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі / М.М.Дем’янович, О.Б.Пелех // Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями : матеріали І наук.-практ. Інтернет-конф. – Рівне : РДГУ, 2014. – С. 3-4.
Ключові слова: конкурентоспроможність, продукція, хлібопекарська галузь
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка > 339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 01 Трав 2021 19:33
Останні зміни: 01 Трав 2021 19:33
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/6657

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу