Килюшик Т. та Грюк І.Б. (2007) ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПРОДУКТІВ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. с. 101-102.
|
Текст
Килюшик Т., Грюк І.Б..pdf Завантажити (6MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Килюшик Т. Переваги і недоліки використання генетично модифікованих продуктів / Т. Килюшик, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 101-102. |
Ключові слова: | генетично-модифіковані продукти. |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків |
Підрозділи: | Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії |
Користувач, що депонує: | Unnamed user with username Marchuk |
Дата внесення: | 20 Трав 2021 06:40 |
Останні зміни: | 20 Трав 2021 06:40 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7187 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |