Килюшик Т. and Грюк І.Б. (2007) ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПРОДУКТІВ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. pp. 101-102.
|
Text
Килюшик Т., Грюк І.Б..pdf Download (6MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Килюшик Т. Переваги і недоліки використання генетично модифікованих продуктів / Т. Килюшик, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 101-102. |
Uncontrolled Keywords: | генетично-модифіковані продукти. |
Subjects: | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків |
Divisions: | Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії |
Depositing User: | Unnamed user with username Marchuk |
Date Deposited: | 20 May 2021 06:40 |
Last Modified: | 20 May 2021 06:40 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7187 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |