Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПРОДУКТІВ

Килюшик Т. та Грюк І.Б. (2007) ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПРОДУКТІВ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. с. 101-102.

[img]
Перегляд
Текст
Килюшик Т., Грюк І.Б..pdf

Завантажити (6MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Килюшик Т. Переваги і недоліки використання генетично модифікованих продуктів / Т. Килюшик, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 101-102.
Ключові слова: генетично-модифіковані продукти.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Трав 2021 06:40
Останні зміни: 20 Трав 2021 06:40
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7187

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу