ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПРОДУКТІВ

Килюшик Т. and Грюк І.Б. (2007) ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ПРОДУКТІВ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. pp. 101-102.

[img]
Preview
Text
Килюшик Т., Грюк І.Б..pdf

Download (6MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Килюшик Т. Переваги і недоліки використання генетично модифікованих продуктів / Т. Килюшик, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 101-102.
Uncontrolled Keywords: генетично-модифіковані продукти.
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
Divisions: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії
Depositing User: Unnamed user with username Marchuk
Date Deposited: 20 May 2021 06:40
Last Modified: 20 May 2021 06:40
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7187

Actions (login required)

View Item View Item