Машта Н.О. (2009) ДЕГУСТАЦІЙНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ЯК ІНСТРУМЕНТ МАРКЕТИНГУ ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ ВИДІВ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2009: Вип. Х. с. 43-45.
|
Текст
Машта Н.О._Дегустація ПС.pdf Завантажити (387kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Дегустаційні методи аналізу як інструмент маркетингу при розробці нових видів плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів. Секція "Економіка та менеджмент", 26 лют. 2009 р. - Рівне : РДГУ, 2009. - Вип. Х. - С. 43-45. |
Ключові слова: | дегустаційні методи, плавлені сирні продукти |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 07:02 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 07:02 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8192 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |