Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Елементи, в яких тема (за УДК): "637.3 Сир та сироварство"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Творці | Тип елементу
Перейти до: M | М | Ю
Число елементів на цьому рівні: 19.

M

Mashta N. (2022) DESIGNING OF PROCESSED CHEESE PRODUCTS TAKING INTO ACCOUNT QUALITY INDICATORS AND COST OF RAW MATERIALS. Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria, 2022 (21): 2. с. 173-182.

М

Машта Н.О. (2009) ДЕГУСТАЦІЙНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ЯК ІНСТРУМЕНТ МАРКЕТИНГУ ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ ВИДІВ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2009: Вип. Х. с. 43-45.

Машта Н.О. (2010) РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ. Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010, 2010 (Т. 5). с. 35-37.

Машта Н.О. (2013) МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ. Обладнання та технології харчових виробництв, 2013: Вип. 30. с. 294-300.

Машта Н.О. (2012) ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 2012 (Ч. 1). с. 289-290.

Машта Н.О. (2013) ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТАХ. SWorld, 2013 (Т. 13): Вип. 3. с. 3-7. ISSN 2224-0187

Машта Н.О. (2009) НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2009: Вип. 10. с. 20-26.

Машта Н.О. (2010) ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВАТ "ДУБНОМОЛОКО". Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент, 2010: Вип. 3-4. с. 99-105.

Машта Н.О. (2009) ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини, 2009. с. 84-86.

Машта Н.О. (2015) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "АПЕТИТНИЙ". UA 99878 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О. (2015) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "КОТИГОРОШКО". UA 99883 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О. (2013) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "ЧУДОВА КРАЇНА". UA 86113 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О. (2015) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "ФАЙНИЙ". UA 99880 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О., Бенчук О.П. (2012) СКЛАД ЖИРОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. UA 75067 МПК (2012/01) S23D 9/00 A23C 19/082 (2006/01).

Машта Н.О. та Сирохман І. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. с. 80-83.

Машта Н.О. та Сирохман І. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. с. 386-389.

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2008) НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2008: Вип. 9. с. 12-17.

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2013) ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ. Хранение и переработка сельхозсырья, 2013: № 6. с. 50-53.

Ю

Юрим І.Л. та Шевчук О.А. (2022) Дотримання технології сировиробництва в Україні щодо перспективи здоров'я та життєзбереження. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 132-134.

Цей список був створений у Fri Nov 22 22:21:47 2024 EET.