Машта Н.О. (2009) ДЕГУСТАЦІЙНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ЯК ІНСТРУМЕНТ МАРКЕТИНГУ ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ ВИДІВ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2009: Вип. Х. pp. 43-45.
|
Text
Машта Н.О._Дегустація ПС.pdf Download (387kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Машта Н.О. Дегустаційні методи аналізу як інструмент маркетингу при розробці нових видів плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів. Секція "Економіка та менеджмент", 26 лют. 2009 р. - Рівне : РДГУ, 2009. - Вип. Х. - С. 43-45. |
Uncontrolled Keywords: | дегустаційні методи, плавлені сирні продукти |
Subjects: | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Depositing User: | Ірина Гаврилюк |
Date Deposited: | 30 Jun 2021 07:02 |
Last Modified: | 30 Jun 2021 07:02 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8192 |
Actions (login required)
View Item |