Машта Н.О. (2009) ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини, 2009. pp. 84-86.
|
Text
Машта Н.О._Росл. олії у ПС.pdf Download (889kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Машта Н.О. Використання рослинних олій для створення плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІІІ міжнарод. наук.-практ. конф., 12-13 берез. 2009 р. - Донецьк, 2009. - С. 84-86. |
Uncontrolled Keywords: | рослинні олії, плавлені сирні продукти, функціональне спрямування |
Subjects: | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Depositing User: | Ірина Гаврилюк |
Date Deposited: | 02 Jul 2021 07:36 |
Last Modified: | 02 Jul 2021 07:36 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8238 |
Actions (login required)
View Item |