ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ

Машта Н.О. (2009) ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини, 2009. pp. 84-86.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Росл. олії у ПС.pdf

Download (889kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Використання рослинних олій для створення плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІІІ міжнарод. наук.-практ. конф., 12-13 берез. 2009 р. - Донецьк, 2009. - С. 84-86.
Uncontrolled Keywords: рослинні олії, плавлені сирні продукти, функціональне спрямування
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 02 Jul 2021 07:36
Last Modified: 02 Jul 2021 07:36
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8238

Actions (login required)

View Item View Item