Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ

Машта Н.О. (2009) ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини, 2009. с. 84-86.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Росл. олії у ПС.pdf

Завантажити (889kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Використання рослинних олій для створення плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІІІ міжнарод. наук.-практ. конф., 12-13 берез. 2009 р. - Донецьк, 2009. - С. 84-86.
Ключові слова: рослинні олії, плавлені сирні продукти, функціональне спрямування
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 02 Лип 2021 07:36
Останні зміни: 02 Лип 2021 07:36
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8238

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу