Машта Н.О. (2009) ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини, 2009. с. 84-86.
|
Текст
Машта Н.О._Росл. олії у ПС.pdf Завантажити (889kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Використання рослинних олій для створення плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІІІ міжнарод. наук.-практ. конф., 12-13 берез. 2009 р. - Донецьк, 2009. - С. 84-86. |
Ключові слова: | рослинні олії, плавлені сирні продукти, функціональне спрямування |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 02 Лип 2021 07:36 |
Останні зміни: | 02 Лип 2021 07:36 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8238 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |