Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ

Машта Н.О. (2013) МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ. Обладнання та технології харчових виробництв, 2013: Вип. 30. с. 294-300.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Математична модель.pdf

Завантажити (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті подано етапи планування експерименту щодо встановлення математичної моделі залежності граничного напруження зсуву плавлених сирних продуктів від кількості та співвідношення нетрадиційних добавок, що додавати.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Математична модель залежності реологічного показника плавлених сирних продуктів від кількості та співвідношення нетрадиційних добавок, що додавати / Н.О.Машта // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. - Донецьк, 2013. - Вип. 30. - С. 294-300.
Ключові слова: плавлені сирні продукти, математична модель, реологічний показник, граничне напруження зсуву
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці > 001.8 Методологія > 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи > 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень > 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 09:41
Останні зміни: 30 Черв 2021 09:41
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8200

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу