МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ

Машта Н.О. (2013) МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ. Обладнання та технології харчових виробництв, 2013: Вип. 30. pp. 294-300.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Математична модель.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

У статті подано етапи планування експерименту щодо встановлення математичної моделі залежності граничного напруження зсуву плавлених сирних продуктів від кількості та співвідношення нетрадиційних добавок, що додавати.

Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Математична модель залежності реологічного показника плавлених сирних продуктів від кількості та співвідношення нетрадиційних добавок, що додавати / Н.О.Машта // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. - Донецьк, 2013. - Вип. 30. - С. 294-300.
Uncontrolled Keywords: плавлені сирні продукти, математична модель, реологічний показник, граничне напруження зсуву
Subjects: 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці > 001.8 Методологія > 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи > 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень > 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 09:41
Last Modified: 30 Jun 2021 09:41
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8200

Actions (login required)

View Item View Item