Items where Subject is "001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести"
![]() | Up a level |
- Універсальна десяткова класифікація документів (3)
- 0 Загальний відділ (3)
- 00 Загальні питання науки та культури (3)
- 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці (3)
- 001.8 Методологія (3)
- 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи (3)
- 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень (3)
- 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести (3)
- 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень (3)
- 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи (3)
- 001.8 Методологія (3)
- 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці (3)
- 00 Загальні питання науки та культури (3)
- 0 Загальний відділ (3)
М
Машта Н.О. (2013) МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ. Обладнання та технології харчових виробництв, 2013: Вип. 30. pp. 294-300.
Машта Н.О. and Сирохман І. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. pp. 80-83.
Машта Н.О. and Сирохман І.В. (2013) ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ. Хранение и переработка сельхозсырья, 2013: № 6. pp. 50-53.