Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2013) ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ. Хранение и переработка сельхозсырья, 2013: № 6. с. 50-53.

[img]
Перегляд
Текст
Машта YJ_ХПСС.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.А. Оптимизацыия рецептурного состава плавленых продуктов с учетом себестоимости / Н.А.Машта, И.В.Сирохман // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2013. - № 6. - С. 50-53.
Ключові слова: органолептические показатели, плавленый сырный продукт, планирование эксперимента, предельное напряжение сдвига
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці > 001.8 Методологія > 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи > 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень > 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 05 Лип 2021 08:14
Останні зміни: 05 Лип 2021 08:14
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8250

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу