Елементи, в яких тема (за УДК): "001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести"
Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (4)
- 0 Загальний відділ (4)
- 00 Загальні питання науки та культури (4)
- 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці (4)
- 001.8 Методологія (4)
- 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи (4)
- 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень (4)
- 001.891.5 Практичні, активні методи досліджень. Експерименти. Тести (4)
- 001.891 Наукові дослідження. Методи досліджень (4)
- 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи (4)
- 001.8 Методологія (4)
- 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці (4)
- 00 Загальні питання науки та культури (4)
- 0 Загальний відділ (4)
Стаття
Виткалов С.В. (2015) СУЧАСНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ПОБУТУВАННЯ СЕРПАНКОВОГО ТКАЦТВА. Матеріали до української етнології, 2015 (№17): Вип.14. с. 82-87.
Машта Н.О. (2013) МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ. Обладнання та технології харчових виробництв, 2013: Вип. 30. с. 294-300.
Машта Н.О. та Сирохман І. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. с. 80-83.
Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2013) ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ. Хранение и переработка сельхозсырья, 2013: № 6. с. 50-53.