Машта Н.О. (2010) ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВАТ "ДУБНОМОЛОКО". Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент, 2010: Вип. 3-4. pp. 99-105.
|
Text
Машта Н.О._Оцінка конкурентоздатності ПС.pdf Download (742kB) | Preview |
Abstract
У статті висвітлено основні способи оцінки конкурентоздатності товарів. Наведена схема комплексної методики оцінювання конкурентоздатності товарів. Визначено критерії, за якими доцільно оцінювати конкурентоздатність плавлених сирів та сирних продуктів "Дружба" виробництва ВАТ "Дубномолоко".
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Машта Н.О. Оцінка конкурентоздатності плавлених сирних продуктів виробництва ВАТ "Дубномолоко" / Н.О.Машта // Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент : зб. наук. пр. - Рівне, 2010. - Вип. 3-4. - С. 99-105. |
Uncontrolled Keywords: | плавлені сирні продукти, "Дубномолоко" |
Subjects: | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Depositing User: | Ірина Гаврилюк |
Date Deposited: | 01 Jul 2021 09:13 |
Last Modified: | 01 Jul 2021 09:13 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8230 |
Actions (login required)
View Item |