Машта Н.О. (2010) ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВАТ "ДУБНОМОЛОКО". Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент, 2010: Вип. 3-4. с. 99-105.
|
Текст
Машта Н.О._Оцінка конкурентоздатності ПС.pdf Завантажити (742kB) | Перегляд |
Анотація
У статті висвітлено основні способи оцінки конкурентоздатності товарів. Наведена схема комплексної методики оцінювання конкурентоздатності товарів. Визначено критерії, за якими доцільно оцінювати конкурентоздатність плавлених сирів та сирних продуктів "Дружба" виробництва ВАТ "Дубномолоко".
| Тип елементу: | Стаття |
|---|---|
| Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Оцінка конкурентоздатності плавлених сирних продуктів виробництва ВАТ "Дубномолоко" / Н.О.Машта // Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент : зб. наук. пр. - Рівне, 2010. - Вип. 3-4. - С. 99-105. |
| Ключові слова: | плавлені сирні продукти, "Дубномолоко" |
| Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
| Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра документальних комунікацій та менеджменту |
| Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
| Дата внесення: | 01 Лип 2021 09:13 |
| Останні зміни: | 01 Лип 2021 09:13 |
| URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8230 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]() |
Перегляд елементу |



