Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВАТ "ДУБНОМОЛОКО"

Машта Н.О. (2010) ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВАТ "ДУБНОМОЛОКО". Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент, 2010: Вип. 3-4. с. 99-105.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Оцінка конкурентоздатності ПС.pdf

Завантажити (742kB) | Перегляд

Анотація

У статті висвітлено основні способи оцінки конкурентоздатності товарів. Наведена схема комплексної методики оцінювання конкурентоздатності товарів. Визначено критерії, за якими доцільно оцінювати конкурентоздатність плавлених сирів та сирних продуктів "Дружба" виробництва ВАТ "Дубномолоко".

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Оцінка конкурентоздатності плавлених сирних продуктів виробництва ВАТ "Дубномолоко" / Н.О.Машта // Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент : зб. наук. пр. - Рівне, 2010. - Вип. 3-4. - С. 99-105.
Ключові слова: плавлені сирні продукти, "Дубномолоко"
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 01 Лип 2021 09:13
Останні зміни: 01 Лип 2021 09:13
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8230

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу