Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ

Машта Н.О. (2010) РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ. Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010, 2010 (Т. 5). с. 35-37.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._ЖК склад ПС.pdf

Завантажити (451kB) | Перегляд

Анотація

В даній статті розглядається особливості регулювання складу плавлених сирних продуктів, призначених для харчування людей розумової праці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Регулювання жирнокислотного складу плавлених сирних продуктів для людей розумової праці / Н.О.Машта // Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010 : сб. науч. тр. по материалам междунар. науч.-практ. конф. - Одеса, 2010. - Т. 5. Технические науки. - С. 35-37.
Ключові слова: плавлена сирна продукція, рослині масла
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 07:35
Останні зміни: 30 Черв 2021 07:35
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8194

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу