Машта Н.О. (2010) РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ. Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010, 2010 (Т. 5). pp. 35-37.
|
Text
Машта Н.О._ЖК склад ПС.pdf Download (451kB) | Preview |
Abstract
В даній статті розглядається особливості регулювання складу плавлених сирних продуктів, призначених для харчування людей розумової праці.
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Машта Н.О. Регулювання жирнокислотного складу плавлених сирних продуктів для людей розумової праці / Н.О.Машта // Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010 : сб. науч. тр. по материалам междунар. науч.-практ. конф. - Одеса, 2010. - Т. 5. Технические науки. - С. 35-37. |
Uncontrolled Keywords: | плавлена сирна продукція, рослині масла |
Subjects: | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Divisions: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Depositing User: | Ірина Гаврилюк |
Date Deposited: | 30 Jun 2021 07:35 |
Last Modified: | 30 Jun 2021 07:35 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8194 |
Actions (login required)
View Item |