РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ

Машта Н.О. (2010) РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ. Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010, 2010 (Т. 5). pp. 35-37.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._ЖК склад ПС.pdf

Download (451kB) | Preview

Abstract

В даній статті розглядається особливості регулювання складу плавлених сирних продуктів, призначених для харчування людей розумової праці.

Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Регулювання жирнокислотного складу плавлених сирних продуктів для людей розумової праці / Н.О.Машта // Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010 : сб. науч. тр. по материалам междунар. науч.-практ. конф. - Одеса, 2010. - Т. 5. Технические науки. - С. 35-37.
Uncontrolled Keywords: плавлена сирна продукція, рослині масла
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 07:35
Last Modified: 30 Jun 2021 07:35
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8194

Actions (login required)

View Item View Item