Машта Н.О. (2010) РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ. Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010, 2010 (Т. 5). с. 35-37.
|
Текст
Машта Н.О._ЖК склад ПС.pdf Завантажити (451kB) | Перегляд |
Анотація
В даній статті розглядається особливості регулювання складу плавлених сирних продуктів, призначених для харчування людей розумової праці.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Регулювання жирнокислотного складу плавлених сирних продуктів для людей розумової праці / Н.О.Машта // Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010 : сб. науч. тр. по материалам междунар. науч.-практ. конф. - Одеса, 2010. - Т. 5. Технические науки. - С. 35-37. |
Ключові слова: | плавлена сирна продукція, рослині масла |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 07:35 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 07:35 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8194 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |