Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. (2009) НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2009: Вип. 10. с. 20-26.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Нова шкала для оцінки ПС.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Проаналізовано існуючі шкали балової оцінки якості плшавлених сирів і плавлених сирних продуктів. Запропоновано удосконалену 100-балову систему оцінки з урахуванням коефіцієнтів вагомості для використання з метою наукової експертизи під час розроблення нових видів плавлених сирів і сирних продуктів, наведено особливості використання цієї шкали та її основні переваги.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Нова шкала для оцінювання якості плавлених сирів і плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавства : зб. наук. пр. - Львів, 2009. - Вип. 9. - С. 20-26.
Ключові слова: сири плавлені, плавлені сирні продукти, харчова цінність
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 01 Лип 2021 09:00
Останні зміни: 01 Лип 2021 09:00
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8228

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу