НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. (2009) НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2009: Вип. 10. pp. 20-26.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Нова шкала для оцінки ПС.pdf

Download (2MB) | Preview

Abstract

Проаналізовано існуючі шкали балової оцінки якості плшавлених сирів і плавлених сирних продуктів. Запропоновано удосконалену 100-балову систему оцінки з урахуванням коефіцієнтів вагомості для використання з метою наукової експертизи під час розроблення нових видів плавлених сирів і сирних продуктів, наведено особливості використання цієї шкали та її основні переваги.

Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Нова шкала для оцінювання якості плавлених сирів і плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавства : зб. наук. пр. - Львів, 2009. - Вип. 9. - С. 20-26.
Uncontrolled Keywords: сири плавлені, плавлені сирні продукти, харчова цінність
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 01 Jul 2021 09:00
Last Modified: 01 Jul 2021 09:00
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8228

Actions (login required)

View Item View Item