Машта Н.О. (2009) НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2009: Вип. 10. с. 20-26.
|
Текст
Машта Н.О._Нова шкала для оцінки ПС.pdf Завантажити (2MB) | Перегляд |
Анотація
Проаналізовано існуючі шкали балової оцінки якості плшавлених сирів і плавлених сирних продуктів. Запропоновано удосконалену 100-балову систему оцінки з урахуванням коефіцієнтів вагомості для використання з метою наукової експертизи під час розроблення нових видів плавлених сирів і сирних продуктів, наведено особливості використання цієї шкали та її основні переваги.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Нова шкала для оцінювання якості плавлених сирів і плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавства : зб. наук. пр. - Львів, 2009. - Вип. 9. - С. 20-26. |
Ключові слова: | сири плавлені, плавлені сирні продукти, харчова цінність |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 01 Лип 2021 09:00 |
Останні зміни: | 01 Лип 2021 09:00 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8228 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |