Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2008) НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2008: Вип. 9. с. 12-17.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Напрями поліпшення асортименту пл сирів.pdf

Завантажити (878kB) | Перегляд

Анотація

Систематизовано напрями поліпшення споживних властивостей і асортименту плавлених сирів, які існують сьогодні. Виокремлено основні завдання, що постають перед виробниками та науковцями у розробці нових плавлених сирів. Запропоновано перспективні напрями розширення асортименту та поліпшення споживних властивостей.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Напрями поліпшення споживних властивостей і асортименту плавлених сирів / Н.О.Машта, І.В.Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. пр. - Львів, 2008. - Вип. 9. - С. 12-17.
Ключові слова: асортимент плавлених сирів, споживні властивості
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 01 Лип 2021 08:04
Останні зміни: 01 Лип 2021 08:04
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8223

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу