НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ

Машта Н.О. and Сирохман І.В. (2008) НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2008: Вип. 9. pp. 12-17.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Напрями поліпшення асортименту пл сирів.pdf

Download (878kB) | Preview

Abstract

Систематизовано напрями поліпшення споживних властивостей і асортименту плавлених сирів, які існують сьогодні. Виокремлено основні завдання, що постають перед виробниками та науковцями у розробці нових плавлених сирів. Запропоновано перспективні напрями розширення асортименту та поліпшення споживних властивостей.

Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Напрями поліпшення споживних властивостей і асортименту плавлених сирів / Н.О.Машта, І.В.Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. пр. - Львів, 2008. - Вип. 9. - С. 12-17.
Uncontrolled Keywords: асортимент плавлених сирів, споживні властивості
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 01 Jul 2021 08:04
Last Modified: 01 Jul 2021 08:04
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8223

Actions (login required)

View Item View Item