Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2008) НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2008: Вип. 9. с. 12-17.
|
Текст
Машта Н.О._Напрями поліпшення асортименту пл сирів.pdf Завантажити (878kB) | Перегляд |
Анотація
Систематизовано напрями поліпшення споживних властивостей і асортименту плавлених сирів, які існують сьогодні. Виокремлено основні завдання, що постають перед виробниками та науковцями у розробці нових плавлених сирів. Запропоновано перспективні напрями розширення асортименту та поліпшення споживних властивостей.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Напрями поліпшення споживних властивостей і асортименту плавлених сирів / Н.О.Машта, І.В.Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. пр. - Львів, 2008. - Вип. 9. - С. 12-17. |
Ключові слова: | асортимент плавлених сирів, споживні властивості |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 01 Лип 2021 08:04 |
Останні зміни: | 01 Лип 2021 08:04 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8223 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |