ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. (2012) ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 2012 (Ч. 1). pp. 289-290.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Нетрадиц добавки до ПС.pdf

Download (593kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Вплив нетрадиційних добавок на консистенцію плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тизи доп. Міжнарод. наук.-практ. конф. присвяч. 45- річчю ХДУХТ (18 жовт. 2012 р.). у 2-х. ч. - Харків, 2012. - Ч. 1. - С. 289-290.
Uncontrolled Keywords: нетрадиційні добавки, консистенція плавлених сирних продуктів
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 01 Jul 2021 08:31
Last Modified: 01 Jul 2021 08:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8226

Actions (login required)

View Item View Item