Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. (2012) ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 2012 (Ч. 1). с. 289-290.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Нетрадиц добавки до ПС.pdf

Завантажити (593kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Вплив нетрадиційних добавок на консистенцію плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тизи доп. Міжнарод. наук.-практ. конф. присвяч. 45- річчю ХДУХТ (18 жовт. 2012 р.). у 2-х. ч. - Харків, 2012. - Ч. 1. - С. 289-290.
Ключові слова: нетрадиційні добавки, консистенція плавлених сирних продуктів
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 01 Лип 2021 08:31
Останні зміни: 01 Лип 2021 08:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8226

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу