Машта Н.О. (2012) ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 2012 (Ч. 1). с. 289-290.
|
Текст
Машта Н.О._Нетрадиц добавки до ПС.pdf Завантажити (593kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Вплив нетрадиційних добавок на консистенцію плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тизи доп. Міжнарод. наук.-практ. конф. присвяч. 45- річчю ХДУХТ (18 жовт. 2012 р.). у 2-х. ч. - Харків, 2012. - Ч. 1. - С. 289-290. |
Ключові слова: | нетрадиційні добавки, консистенція плавлених сирних продуктів |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 01 Лип 2021 08:31 |
Останні зміни: | 01 Лип 2021 08:46 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8226 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |