Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТАХ

Машта Н.О. (2013) ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТАХ. SWorld, 2013 (Т. 13): Вип. 3. с. 3-7. ISSN 2224-0187

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._ Нетрадиц добавки у ПС.pdf

Завантажити (439kB) | Перегляд

Анотація

У роботі розглянуто можливість нетрадиційної сировини у складі плавлених сирних продуктів. Досліджено вплив жирових композицій на основі пальмової, конопляної та гірничої олій, а також сумішей вівсяного, рисового та горохового борошна на вітамінний склад плавлених сирних продуктів.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Використання нетрадиційної сировини уплавлених сирних продуктах / Н.О.Машта // SWorld : сб. науч. тр. - Иваново, 2013. - Вып. 3. - т. 13. - С. 3-7.
Ключові слова: плавлені сирні продукти, пальмова олія, конопляна олія, гірчична олія, вівсяне борошно, рисове борошно, горохове борошно, вітамінний склад плавлених сирних продуктів
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 01 Лип 2021 08:45
Останні зміни: 01 Лип 2021 08:45
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8227

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу