ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТАХ

Машта Н.О. (2013) ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТАХ. SWorld, 2013 (Т. 13): Вип. 3. pp. 3-7. ISSN 2224-0187

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._ Нетрадиц добавки у ПС.pdf

Download (439kB) | Preview

Abstract

У роботі розглянуто можливість нетрадиційної сировини у складі плавлених сирних продуктів. Досліджено вплив жирових композицій на основі пальмової, конопляної та гірничої олій, а також сумішей вівсяного, рисового та горохового борошна на вітамінний склад плавлених сирних продуктів.

Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Використання нетрадиційної сировини уплавлених сирних продуктах / Н.О.Машта // SWorld : сб. науч. тр. - Иваново, 2013. - Вып. 3. - т. 13. - С. 3-7.
Uncontrolled Keywords: плавлені сирні продукти, пальмова олія, конопляна олія, гірчична олія, вівсяне борошно, рисове борошно, горохове борошно, вітамінний склад плавлених сирних продуктів
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.3 Сир та сироварство
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 01 Jul 2021 08:45
Last Modified: 01 Jul 2021 08:45
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8227

Actions (login required)

View Item View Item